Contact

Ik kijk er naar uit om u en uw huisdier(en) te ontmoeten. Bel of mail mij om te ontdekken waar ik u bij kan helpen.

Marsha de Blieck
Schoorlstraat 49
1024 PP Amsterdam

Telefoon: 06-13909383

KvK nummer : 60260424
BTW nummer: NL195959942B01

Op mijn Personal Paws op Facebook pagina plaats ik regelmatig leuke berichten en kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

contact met honden uitlaatservice Personal Paws

Wie is Personal Paws?

Mijn naam is Marsha en ik ben gediplomeerd Kynologisch Instructeur. Ik ben geboren in 1979 en ik woon sinds mei 2015 in Amsterdam Noord.

In 2008 ben ik begonnen met het werken bij een grote hondenuitlaatservice. Na zeven jaar wandelen met grote groepen honden (maximaal acht) heb ik besloten om een eigen bedrijf te starten. Omdat niet iedere hond zich prettig voelt in een grote roedel, ben ik een individuele uitlaatservice en dierverzorging aan huis begonnen.

Door mijn ervaring met het uitlaten van grote groepen ben ik mij ook verder gaan verdiepen in het gedrag van honden. In 2011 heb ik mijn diploma voor Kynologisch Instructeur behaalt bij Kynocademy in Zwolle. In 2013 volgde ik ook nog de vervolgmodule ‘Probleemgedrag van honden’.

Verder heb ik twee EHBO-cursussen gevolgd bij twee dierenartspraktijken in Amstelveen, een cursus bij Martin Gaus ‘De hond en zijn hersenen’ en een workshop ‘Hersenwerk’ bij Marleen van Baal van HondInZicht.

Op mijn Personal Paws op Facebook pagina plaats ik regelmatig leuke berichten en kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws.