Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er tijdens een kennismakingsgesprek?

Voordat ik met uw hond ga wandelen of uw huisdier ga verzorgen maak ik eerst een afspraak met u voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan u uw wensen kenbaar maken, worden de mogelijkheden besproken en kan u meteen zien of uw huisdier en ik een klik hebben. Wanneer u besluit om de zorg van uw huisdier aan mij over te laten wordt er een overeenkomst en sleutelcontract ondertekend en krijgt u een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. Deze zijn ook na te lezen op de website.

Wat is het werkgebied voor dierverzorging aan huis?

Amsterdam Noord / IJburg

Wat is het werkgebied voor de hondenuitlaatservice?

Amsterdam Noord, Oost, Oud-Zuid, Centrum

Wat zijn je opening/werktijden?

Mijn openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 – 18:00

Avond en in het weekend op aanvraag

Hoe worden de honden vervoerd?

De honden die meegaan met de hondenuitlaatservice worden vervoerd in een aangepaste Renault Kangoo die voorzien is van ventilatie en geschikt is voor het verantwoord vervoeren van 5 honden.

Wat als er iets met mijn huisdier gebeurd?

Tijdens het verzorgen van uw huisdier of een wandeling kan er onverhoopt iets gebeuren. Wij brengen uw huisdier dan direct naar de dichtstbijzijnde of de door u opgegeven dierenarts. Het is daarom erg belangrijk dat wij op de hoogte zijn van medische aandoeningen van uw huisdier. Ik neem zo snel mogelijk contact met de eigenaar op en zal dan in overleg met de dierenarts de situatie zo correct mogelijk beoordelen en behandelen.

Kosten voor een dierenarts bezoek zijn voor rekening van de eigenaar. In de auto is altijd een EHBO kit aanwezig, zodat (indien nodig) eerste hulp verleend kan worden.

Wanneer heeft Personal Paws vakantie en vrije dagen?

Wanneer ik zelf een vrije dag heb of op vakantie ga wordt dit uiteraard ruim van te voren aan u doorgegeven.

Wat moet ik doen om een wandeling te annuleren?

Annuleringen dienen minimaal 24 uur van te voren te worden doorgegeven via SMS (06-13909383 ) of e-mail (info@personalpaws.nl).

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Personal Paws

Wat moet ik doen om dierverzorging aan huis te annuleren?

  1. Annuleringen moeten schriftelijk ingediend worden. Dit kan per e-mail of per post (adressen vermeld op de website www.personalpaws.nl en/of telefonisch opvraagbaar).
  2. Annuleren tot 7 dagen voor aanvang van de dierverzorging aan huis is kosteloos.
  3. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de dierverzorging aan huis wordt 50% van het overeengekomen bedrag doorberekend.
  4. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de dierverzorging aan huis wordt 100% van het overeengekomen bedrag doorberekend.
  5. Artikel 6.3 en 6.4 gelden niet, wanneer er sprake is van een overlijdensgeval of terminaal ziektegeval binnen de familie 1e of 2e graad en de klant dit schriftelijk kan aantonen.
  6. Artikel 6.3 en 6.4 gelden niet, wanneer de klant maar 1 dier heeft, het betreffende dier is overleden en de klant geen nieuw dier heeft aangeschaft.
  7. In geval van artikel 6.5 en 6.6 wordt 20% van het overeengekomen bedrag doorberekend.
  8. Indien de klant eerder terugkomt, wordt het gehele, eerder overeengekomen bedrag doorberekend.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Personal Paws